KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Voleybol | Bursaspor 2 - 3 Yeşilbayramiç

09 Aralık 2012 | 21:18

1 yorum

6027 okunma

Bayan Voleybol Takımımız 3.Lig B Grubu 6.haftasında Çanakkale temsilcisi Yeşilbayramiç takımını konuk etti.

Çekirge Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi yaklaşık 150 kişilik taraftar topluluğu takip etti.

Ayrıca Bursastore'lardan Sorumlu Yöneticimiz Nejat Çölek, Futbol Şubesi Sorumlumuz Erkan Kamat, İdari Asbaşkanımız İsmet Demirel ve Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam da mücadeleyi izledi.

Karşılaşmanın ilk seti oldukça çekişmeli geçti. Bayan voleybolcularımız maça iyi başladı. Servis ve bloklarda etkili olan sporcularımız ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Setin ikinci bölümünde konuk ekip Bayramiç biraz daha iyi gözüken taraf oldu ama ikinci teknik molaya takımımız 16-15 önde girmesini başardı. Setin son bölümünde ise Yeşibayramiç takımı skorda 23-21 öne geçen taraf olmasına karşın bayanlarımız seti bırakmadı ve 30 dakika süren mücadelenin ilk setini 26-24 önde bitirmesini başardı.

Karşılaşmanın ikinci setine ise istediğimiz gibi başlayamadık. İkinci setin başlarında konuk ekibin kullandığı etkili servisleri karşılamada zorluk çeken takımımız ilk teknik molaya 8-3 geride girdi. Setin ikinci bölümünde oyunda dengeyi sağladık ancak Yeşilbayramiç ikinci teknik molaya 16-13 önde giren taraf oldu. Setin son bölümü ise yine büyük bir çekişmeye sahne oldu. Oyuncularımız taraftarlarımızın da muhteşem desteği ile beraber bu bölümlerde maça ağırlıklarını koydular ve seti 25-23 kazanmasını başardılar.

İlk iki seti almış olduğu moralle üçüncü sete giren bayanlarımız müthiş bir seri yakaladılar ve setin ilk teknik molasına rakibine sayı şansı vermeden 8-0 önde girmesini başardılar. Bu dakikadan sonra konuk ekip oyunda üstünlüğü ele geçirdi ve üst üste aldığı sayılar ile skorda dengeyi yakaladılar ve ikinci teknik molaya 16-15 önde giren taraf oldular.

Setin son bölümünde ise Yeşilbayramiç takımı farkı 6 sayıya kadar çıkardı. Son bölümde takımımız tutunmaya çalışsa da 25 dakika süren 3.seti konuk takım 25-22 kazanarak setlerde skoru 2-1'e getirdi.

Karşılaşmanın dördüncü setine ise üçüncü seti almış olduğu moralle başlayan Yeşilbayramiç takımı ilk teknik molaya 8-5, ikinci teknik molaya da 16-13 önde girdi. Son bölümde ise konuk takım oyunda üstünlüğü ele geçirdi ve seti 25-16 kazanarak setlerde eşitliği sağladı.

Karşılaşmanın galibini tie break seti belirledi. Tie break setine de konuk ekip iyi başladı. Konuk ekip sette 5-1 öne geçince antrenörümüz Özlem Özkan mola alarak oyuncularına direktiflerde bulundu. Ancak üst üste iki set almanın vermiş olduğu moralle konuk ekip üstünlüğünü devam ettirdi. Seti 15-5 maçı da 3-2 kazanmasını bildi.

Bursasporumuz bu mağlubiyetle birlikte 6.hafta sonunda 3 galibiyette kaldı. Konuk ekip ise galibiyet sayısını 5'e yükseltti.

Salon: Çekirge

Hakemler: Serap Kuka, Yunus Aydın

Bursaspor: Nurşah, Buse, Özge Özkan, Sıla, Elif Aydın, Özge Şentürk

Yedekler: Özge Sabırlı, Aylin Avcı, Aslı Maden, Dolunay Kurt

Yeşilbayramiç: Melike, Elif, Zeynep, Çiğdem, Hazal , Hayriye

Yedekler: Esra, Nilay, Emel, Merve, Damla

Setler: 26-24 (Bursaspor), 25-23 (Bursaspor), 22-25 (Yeşilbayramiç), 16-25 (Yeşilbayramiç), 5-15 (Yeşilbayramiç)

 

    • asiye  
    10 Aralık 2012 | 20:48
    önceden haberimiz olsaydı da gitseydik,bir sonraki maçı önceden haber verebilir misiniz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR